Reforma a Sant Cugat LLJ

Reforma interior d’habitatge en edifici plurifamiliar a Sant Cugat del Vallès.

Promotor: privat

Emplaçament: Sant Cugat del Vallès

Superfície reforma: 45 m²

PEM: no disponible €

Projecte: juliol 2016 Finalització obra: setembre 2016

Arquitecte: Isaac Martí Alabart i Maria Cifuentes Rius

 

1612-instagram-3-mcimarquitectur

La premisa era unificar la sala d’estar – menjador i la cuina. Introduir un espai d’estudi a la sala, amb una taula de despatx i llibreria per poder estudiar o fer feina amb portàtil.

Es proposa fer una paret nova amb un gest que permeti obrir la cuina amb un taulell / barra office i disposar de la zona d’estudi que no quedi arraconada.

La paret inclou les neveres, congelador i armari alt que dóna a la cuina. I a la banda de la sala inclou el prestatge amb una corredera de llistons de fusta.

 

1612-instagram-2mcimarquitectura

 

imatges del projecte:

 

1612_mcim-arq-reformallj_3dsala

1612-instagram-5mcimarquitectur

1612_mcim-arq-reformallj_3dcuina

 

1612-instagram-4mcimarquitectur

 

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s