Reforma a Molins

Reforma interior d’habitatge en edifici plurifamiliar a Molins de Rei.

Promotor: privat

Emplaçament: Molins de Rei

Superfície reforma: 90 m²

PEM: no disponible €

Projecte: febrer 2018 Finalització obra: setembre 2018

Arquitecte: Isaac Martí Alabart i Maria Cifuentes Rius

 

 

Reforma 3 patis d’entrada de llum. La cuina entre els patis és el cor del projecte.

Aquesta modificació canvia el caràcter de l’habitatge: funciona millor, menys longitud de passadís, més relació entre els usuaris, més llum natural, tot això simplemente per canviar la posició de la cuina que passa a ser el rellotge de la llar.

 

 

La resta es modernitza i es renova, amb un disseny neutre i materials més càlids i moderns.

 

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s