Reforma a Sant Quirze

Reforma interior d’habitatge en edifici plurifamiliar a Sant Quirze del Vallès.

Promotor: privat

Emplaçament: Sant Quirze del Vallès

Superfície reforma: 100 m²

PEM: no disponible €

Projecte: gener 2018 Finalització obra: octubre 2018

Arquitecte: Isaac Martí Alabart i Maria Cifuentes Rius

 

 

Reforma completa d’un pis.

La modificació inclou l’obertura de la cuina a la sala d’estar – menjador. Amplia espai i guanya en llum natural fins a l’entrada a l’habitatge.

 

 

 

 

La reforma també contempla la modernització completa dels banys.

 

 

 

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s