Senyalització Aparcament Mercat Sant Antoni

Adaptació de senyalització al manual d’estil de l’Aparcament del Mercat de Sant Antoni a Barcelona.

Promotor: Barcelona de serveis municipals S.A.

Col.laboració amb l’arquitecte: Nicola tremacoldi.

Emplaçament: Carrer Urgell nº 1, Barcelona

Superfície aparcament: 14.200 m²

PEC: 116.907,80 € (amb IVA)

Projecte: juliol 2018 Finalització obra: juliol 2019

 

 

MERCAT DE SANT ANTONI, un emplaçament idílic.

El Mercat de Sant Antoni és un dels mercats més importants de la ciutat de Barcelona. És l’únic mercat que té oferta comercial durant els 7 dies de la setmana. L’edifici i els seu entorn acull els tres mercats que li són propis: l’alimentació fresca, els encants i el dominical del llibre.

 

 

Característiques de l’aparcament BSM Mercat de Sant Antoni

El disseny es correspon al nou concepte d’imatge que BSM vol oferir als ciutadans i usuaris, basat en un color de base blanc, que contribueix a augmentar la lluminositat de l’espai i amb una formulació que redueix l’impacte sonor. Els colors verd (planta -2) i vermell (planta 4) s’utilitzen per remarcar en tot moment la ubicació, el disseny innovador d’algues per marcar les diferents places, fa recordar que estem a la ciutat de Barcelona, a tocar del mar Mediterrani.

L’aparcament incorpora un sistema d’informació pensat per facilitar a l’usuari la informació i ubicació a l’usuari de les places lliures. Aquest sistema té l’objectiu de millorar la mobilitat en l’interior de l’aparcament oferint als usuaris la informació necessària per estacionar el seu vehicle de manera ràpida i eficaç, fet que contribueix a la disminució de les emissions produïdes pels vehicles i del temps destinat a l’operació d’aparcar.

En consonància amb l’aposta de B:SM per la sostenibilitat, la il·luminació del nou aparcament està basada en una il·luminació LED uniforme que aporta condicions visuals més òptimes i fiables tant per aparcar com per caminar amb seguretat. Així mateix, la il·luminació LED estalvia energia i contribueix a reduir els costos de funcionament i manteniment d’aquest nou equipament.

 

 

Plànol dels vinils de les algues a les portes de vidre.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s