Rehabilitació plurifamiliar a Sant Cugat

Rehabilitació d’edifici plurifamiliar al casc antic de Sant Cugat.

Promotor: privat

Emplaçament: casc antic, Sant Cugat del Vallès

Superfície: 190 m²

PEC: no disponible €

Projecte: octubre 2017 Finalització obra: febrer 2019

 

 

 

Rehabilitació d’edifici plurifamiliar entre mitgeres al casc antic de Sant Cugat. Finca antiga amb edificació de l’any 1950, amb murs de càrrega de fàbrica de maó i bigues de fusta.

Es manté i es condiciona el pati interior, per fer-lo habitable i acollidor. L’habitatge de dalt és dúplex i té un espai obert a la sala d’estar que li dóna molta amplitud i llum natural.

 

 

Textures de materials utilitzats o recuperats:

Elements ceràmics, fàbrica de maó antiga, persiana barcelona color pi, ferro pintat.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s