Restaurant Blau by foodies

Reforma Restaurant Blau by foodies a Sant Cugat.

Promotor: Foodies

Emplaçament: Plaça Sant Pere nº 10, Sant Cugat del Vallès

Superfície reforma: 100 m² + 10 m² pati interior

PEC: no disponible €

Projecte: abril 2019 Finalització obra: desembre 2019

 

Reforma interior per un Restaurant al Casc antic de Sant Cugat.

Un emplaçament especial amb una idea molt clara, doncs els propietaris ja tenien un altre restaurant en funcionament. Un negoci amb idea i estil propis.

Disseny exclusiu per a aquest encàrrec, però mantenint l’autèntic ambient foodies. 

 

 

Maqueta de treball

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s