Ampliació casa a Sant Quirze

Ampliació i rehabilitació de casa unifamiliar a Sant Quirze.

Promotor: privat

Emplaçament: centre de Sant Quirze del Vallès

Superfície: reformada 126m² + ampliació 122m²

Projecte: febrer 2019 Finalització obra: març 2021

Eficiència energètica: classe A (consum 18kWh/m²  emissions 3kgCO2/m² any)

 

Ampliació i rehabilitació de casa unifamiliar entre mitgeres al centre de Sant Quirze. Finca antiga amb petita edificació dels anys ’90, amb murs de càrrega de fàbrica de maó i bigues. S’amplia amb el mateix sistema de murs de càrrega i forjat col.laborant, amb acabat vist.

Es manté la façana existent d’una sola planta i s’amplia fins a PB+2, acondicionant els espais interiors i  modernitzant totes les instal.lacions noves.  L’habitatge es planteja en una planta de dia, una planta de zones de nit i un altell a dalt amb sala d’estar / estudi que li dóna molta amplitud i llum natural.

MCIM casa sant quirze escala ferro obra vista

Textures de materials totxo, ferro i xapa d’acer:

Elements ceràmics a façana, acabat sate.

MCIM casa sant quirze ceramica ferres piscina pati

Piscina a l’interior del pati.

Preexistències :

MCIM ampliacio casa sant quirze enderroc

MCIM casa sant quirze ampliacio obra vista

edifici existent

.

#santquirze #ampliació #mcim #mcimarquitectura #casa #classeA #edificieficient #baixconsumenergetic #arquitectura #sate #xapacolaborant #comelvallesnohihares

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s