NEWS

Última obra:

Fa unes setmanes vam fer el final d’obra d’una casa unifamiliar. La construcció és amb sistema tradicional i la climatització i ventilació s’ha fet amb un sistema d’aerotèrmia amb recuperador de calor, un sistema molt eficient i ecològic.
Aquesta Casa ha donat una qualificació energètica Classe A
Informe de la despesa energètica obtinguda

equip mcim arquitectura

·

_

NOTÍCIA:

Pels que encara no heu pogut anar al nou  Restaurante Spark que hem dissenyat…..gràcies al senyor Google us convidem a visitar-lo. Esperem que us agradi!!
Ben aviat fotos a la web.
clicK aquí :    Restaurant Spark Google
equip mcim arquitectura
.

_

Certificats eficiència energètica

Els Certificats d’Eficiència energètica dels edificis existents són notícia d’actualitat degut a la seva obligatorietat en el cas de vendre i/o llogar una vivenda/edifici:
La certificació d’eficiència energètica és el procés pel qual s’atorga una qualificació d’eficiència energètica a un edifici en forma de certificat i d‘etiqueta d’eficiència energètica.
La qualificació d’eficiència energètica és el resultat del càlcul del consum d’energia necessari per satisfer la demanda energètica de l’edifici en condicions normals de funcionament i ocupació. Classifica els edificis dins d’una escala de set lletres, on la lletra G correspon a l’edifici menys eficient i la lletra A l’edifici més eficient segons el consum d’energia i les emissions de CO2 comparades amb un edifici base de similar tipologia i localització.

certificat eficiència energètica

La certificació d’eficiència energètica proporciona informació útil a l’usuari final sobre el comportament energètic de l’edifici o vivenda que vol comprar o llogar. Alhora, també serveix per oferir opcions a l’usuari de com millorar-ne l’eficiència energètica, mitjançant les recomanacions presents en els certificats d’eficiència energètica d’edificis existents.
Us mostrem una de les etiquetes obtingudes després d’haver seguit els passos i tramitacions amb l’Institut Català d’Energia, de la Generalitat. On es mostra el consum d’energia necessari pel seu funcionament i les emissions de CO2 que això suposa.

certificado eficiencia energetica

Aquest Certificat d’Eficiència Energètica tindrà una validesa màxima de 10 anys. Passat aquest termini, caldrà renovar-lo.
De tota manera, el certificat es podrà renovar voluntàriament si hi ha variacions en aspectes que afectin la seva eficiència energètica i per tant puguin modificar la seva qualificació energètica i el seu certificat.
El que fem a l’estudi MCIM arquitectura és proposar una sèrie de canvis per tal de millorar el comportament energètic de l’edificació.
Demana pressupost… (En funció de la dimensió de l’habitatge a certificar i la localitat on es troba).
     _ servei inclou:
  • visita a l’habitatge i presa de dades
  • elaboració de certificat amb proposta de millora de mesures
Sol.licita-ho aquí :  mcimarquitectura@gmail.com

_

Cèdula d’habitabilitat

Tots els habitatges, tant els que són nous, com els usats han de tenir cèdula d’habitabilitat, que és el document que garanteix el compliment dels nivells mínims d’habitabilitat exigibles als habitatges. A més, en els habitatges de nova construcció la cèdula garanteix que l’immoble compleix els controls de qualitat obligatoris en la construcció d’habitatges, segons la normativa vigent.
És imprescindible tenir aquesta cèdula per poder-se donar d’alta dels serveis d’aigua, electricitat i gas.
La cèdula d’habitabilitat és necessària per transmetre un habitatge en venda, lloguer o cessió d’ús.
Només un tècnic especialitzat, arquitecte per exemple, pot certificar l’habitabilitat d’un pis i expedir-ne la cèdula.

mcim arquitectura cedula habitabilitat

A partir de 120 € + IVA  (En funció de la dimensió de l’habitatge i la localitat) *.
     _ inclou:
  • visita a l’habitatge i presa de dades
  • visat de la sol.licitud de la cèdula al COAC
  • gestió de la sol.licitud de la cèdula amb el Dp. d’Habitatge
* En cas que l’habitatge no reuneixi les condicions mínimes per a l’obtenció de la cèdula d’habitabilitat, es facturarà el 50% de l’import pactat per la tramitació de la cèdula. 
Sol.licita-ho aquí :   mcimarquitectura@gmail.com

_

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s